Strømmen er drømmen!

Sagelvafestivalen bidrar årlig til yrende liv langs Sagelva; fra Stasjonsparken til Mølledammen (Strømmensaga), med små avstikkere innom bl.a. Trevar’n og Strømmen kirke.

Arrangementet, som har sitt utspring i Strømmen Rotaryklubb, står i frivillighetens tegn. De fleste frivillige aktørene på Strømmen bidrar. Mange lokale lag, foreninger og enkeltpersoner, ikke minst våre juniorer, deltar aktivt i arrangementet. Programmet er fullspekket med musikk, dans, magi, teater, idrett, lek og aktiviteter.

Alle skal kunne finne noe som passer dem. Inviter gjerne venner og familie slik at vi sammen kan skape en gledens dag på Strømmen! 

Se nyheter om festivalen på vår Facebook-side.

Formål

Strømmen Rotaryklubb ønsker, sammen med de øvrige arrangørene og lokalt næringsliv, å lage en årlig familiefestival på Strømmen - en gledens dag for små og store strømlinger, fullspekket med kultur, idrett, lek og aktiviteter for en hver smak. Aktørene og bidragsyterne er hentet først og fremst fra nærmiljøet.

Hovedarrangør av Sagelvafestivalen er Strømmen Rotaryklubb, med følgende medarrangører:

Nøkkelperson i prosjektledelsen: Odd Glasø Knutsen, prosjektleder.

Organisasjon

Sagelvafestivalen er organisert som et prosjekt, der medarrangørene deltar i prosjektgruppen og bidrar til selve programmet for dagen. Alt er basert på frivillig arbeid. Bildet nedenfor er fra oppstartsmøte i Skedsmo kommune høsten 2012.